DEZODORIZACIJA

Naslovna » Dezodorizacija

DEZODORIZACIJA

Dezodorizacija se sa korišćenjem savremenih bioloških proizvoda,omogućeno nam je da odabranim mikroorganizmima stimuliramo i stotinama puta ubrzavamo prirodne procese biorazgradnje te na taj način pridonesemo otklanjanju neugodnih mirisa. Dezodorizaciju provodimo savremenim biološkim proizvodima za razgradnju organskog materijala. Radi se o koncetriranoj tečnosti mešavine širokoga spektra iz prirode selektovanih mikroba i osnovnih hranjiva, formiranih za uklanjanje neugodnih mirisa. Proizvod je ekološki, te nije otrovan za ljude, biljke i životinje.

Provođenjem mera dezodoracije postiže se uklanjanje neugodnih mirisa, nastalih pri dekompenzaciji organskih materijala. Navedeni postupak provodi se upotrebom preparata koji u sebi sadrže nepatogene mikroogranizme, uz primjenu motornih i ručnih prskalica aplikacijom na površinama.

Na ovaj način neugodni mirisi uklanjaju se na deponijama krutog otpada, u prostorijama mesnica, ribarnica, štala, vozilima – spremnicima komunalnog otpada, septičkim jamama, ostataka od uginulih životinja, stabilizacija aktivnog mulja u separatorima otpadnih voda, kod kompostiranja organskog materijala u preradi voćnih sokova (otpadci), te u različitim prilikama biljne (organske) fermentacije.

U dosadašnjem radu preduzeće uspešno obavlja poslove sanitarnezaštite za veliki broj objekata različitih namena kao što su ugostiteljski objekti svih kategorija, objekti za promet i proizvodnju hrane,poslovni i industrijski objekti svih namjena, objekti i sredstva javnog prevoza, stambene zgrade, javne površine itd.